2015-11-19

Papperstranan och det Atlantiska Havet

"Mamma, kolla ett spöke."
-- Femåringen som såg en kvinna i heltäckande slöja.


Fan vad osammanhängande jag kan skriva... Hänger inte ens med själv. ^_^

Europa Överger Sina Ideal

Sverige har endast ansvar för att hjälpa svenska medborgare och de med uppehållstillstånd.

Är de inte medborgare i något EU land så har de inte något att göra här.

Visst vi har en extraordinär situation I Europa och Mellanöstern men det är inte vår skyldighet att hjälpa, men det är nog det mest humana att göra.

Men begår de något brott skall de kastas ut ur EU och bli målade med genetiska markörer så att de inte kan återvånda.

Vi har exempel på våldtäkter på barn på asylboendes som inte rapporteras till polisen utan mörkas av personalen[1]. Sådana här saker måste uppmärksammas.

Och om vi tar en avstickare från Flykting frågan så måste vi nog ta tag i problemen som det multikulturella samhället har skapat. Där vi tillåter de som kommer hit att välja att inte assimileras, där vi ser mellan fingrarna när det gäller den icke acceptabla människosynen som vissa individer har.

Antingen står vi upp för den västliga civilisationen eller så låter vi oss bli överkörda av de som inte delar våra värderingar när det gäller synen på människa liv eller vad som utgör ett samhälle.

Att luta sig tillbaka och tycka bra om oss själva bara för att vi hjälper de som kommer hit och inte hjälpa dem med att komma ur sin egna kulturella bubbla hjälper ingen. Och skapar bara problem framöver.

Vill vi ha ett segregerat samhälle eller ett samhälle som är byggt på rättssäkerhet? Vill vi att den generationen som efterträder oss inte vågar ta tag i problem för att inte de skall råka såra någons känslor. Nej, det tror jag inte. Vi måste stå upp för våra demokratiska ideal till vilket pris som helst. Vi skall inte tro att vi kan vara tillmötesgående till alla, vi måste stå upp för de sekulära idealen som det västerländska civilisationen bygger på! Vi skall inte bry oss om hudfärg, kön, religion, bara om individens välstånd i samhället, trotts vad den regressiva vänstern tycker.

Så... Var var jag? Err... Vad fan? Detta får duga.

Källor:

[1] http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6283519

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar